Αρχική InfoDad Τι έδειξαν τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για το επίμαχο βίντεο όπου πιθανολογείται ότι απεικονίζει τον 20χρονο Βαγγέλη

Τι έδειξαν τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για το επίμαχο βίντεο όπου πιθανολογείται ότι απεικονίζει τον 20χρονο Βαγγέλη

ImageHandler1Κάμερα βενζινάδικου κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως ,απαθανάτισε γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου ένα νέο με φούτερ και κουκούλα. Το καρέ δόθηκε στα τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση. Δυστυχώς η κακή ποιότητα του οπτικού υλικού δεν βοήθησε την ανάλυση της εικόνας.

timthumb
Οι γονείς του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον αναγνώρισαν αρχικά από την κίνηση του σώματος και κυρίως των χεριών του. Φίλοι του φοιτητή και άνθρωποι της Σχολής, υποστήριζαν πως δεν τους θύμιζε σε τίποτα η εικόνα αυτή τον Βαγγέλη.

Πηγή: anikolouli.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.