Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Τι είπε ο Χρήστος Χωμενίδης παραλαμβάνοντας το βραβείο κατά την απονομή των Βραβείων Βιβλίου Public

Τι είπε ο Χρήστος Χωμενίδης παραλαμβάνοντας το βραβείο κατά την απονομή των Βραβείων Βιβλίου Public

xwmenidis

Το βράδυ της Τρίτης, ο Χρήστος Χωμενίδης παρέλαβε το βραβείο για τη "Νίκη" του (εκδόσεις Πατάκη), το βιβλίο του που βγήκε πρώτο στην κατηγορία Ελληνικό Μυθιστόρημα στα πλαίσια της απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public.

Οι νικητές αναδείχθηκαν από το αναγνωστικό κοινό μέσα από ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 24/3 και ολοκληρώθηκε σε δυο φάσεις. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 150 εκδοτικοί οίκοι, 1.200 συγγραφείς με περισσότερους από 2.000 τίτλους, ενώ οι αναγνώστες ανέδειξαν τα αγαπημένα τους βιβλία με περισσότερες από 200.000 ψήφους.

Ο ευχαριστήριος λόγος του Χρήστου Χωμενίδη

«Το βιβλίο γράφτηκε για την κόρη μου Νίκη και μιλώντας για τη γιαγιά της, Νίκη. Γράφτηκε σε καιρούς μισαλλόδοξους και αναφέρεται σε καιρούς μισαλλόδοξους. Τα βιβλία δεν γράφονται για να δίνουν απαντήσεις, αλλά για να θέτουν ερωτήματα. Δεν πρέπει να χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας, την πίστη μας στον εαυτό μας και στη χαρά της ζωής».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter