Αρχική Famous Parents Τι έκανε η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαρία Ηλιάκη;

Τι έκανε η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαρία Ηλιάκη;

icemax_926_4c5220e3d897f3f3f2bb1979c2fffff9Μπορεί η τηλεοπτική συνεργασία τους να έχει τελειώσει εδώ και μερικά χρόνια, όμως η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη παραμένουν δύο πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, χθες το βράδυ η Μαρία Ηλιάκη επισκέφθηκε την παρουσιάστρια του Ε στο σπίτι της για να παρακολουθήσουν παρέα τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

Φαίνεται όμως ότι κάποια δεν είχε ύπνο και αυτή δεν ήταν άλλη από την κορούλα της Κατερίνας Καραβάτου, τη μικρή Αέλια. Το χαριτωμένο κοριτσάκι πήρε κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια και ό,τι παιχνίδια είχε και "στόλισε" από την κορυφή έως τα νύχια τη Μαρία Ηλιάκη!

Τη φωτογραφία ανέβασε η Κατερίνα Καραβάτου στο λογαριασμό της στο Instagram με το σχόλιο: "Η Μαρία βλέπει Eurovision. Όχι, αυτή τη στιλιστική επιμέλεια δεν την έκανε εκείνη. Την έκανε η Αέλια. Ο καλύτερος ας κερδίσει...", ενώ η αγαπημένη της φίλη αναδημοσίευσε τη φωτογραφία, γράφοντας: "Πέρασα τέλεια με την Αέλια στην Κατερίνα Καραβάτου. Είδα όοοολη την Εurovision χωρίς να με ενοχλεί κανείς".

karabatouhliaki


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.