Τι έρχεται τα Χριστούγεννα από τη Disney; Ανακαλύψτε το πρώτοι στο Infokids.gr!

Οι μικροί μαθητές ανυπομονούν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, κατεξοχήν περίοδος ξεκούρασης μετά από ένα τρίμηνο γεμάτο σχολικές υποχρεώσεις! Φέτος τα Χριστούγεννα, εκτός από την προσμονή του Άγιου Βασίλη, τα παιδιά έχουν έναν ακόμη λόγο να περιμένουν με αγωνία την πιο μαγική εποχή του χρόνου!

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες γονέων και παιδιών, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, είναι η έξοδος στον κινηματογράφο. Και φέτος, η Disney έχει φροντίσει για την ψυχαγωγία των παιδιών μας με μία ταινία, από τους δημιουργούς των πολύ επιτυχημένων «Ψυχρά κι Ανάποδα» και «Ζωούπολη», που θα φέρει το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα!

Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η Βαϊάνα, μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

Έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου σε διανομή της Feelgood και σε 3D για να ξετρελάνει και να διασκεδάσει τα μικρά και πιο μεγάλα παιδιά!

Δείτε το trailer: