Τι γυρεύει η 16χρονη κόρη του Ομπάμα στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς;

malia_2Μπορεί να είναι κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, όμως η 16χρονη Μαλία αποφάσισε να περάσει το καλοκαίρι της δουλεύοντας πάνω σε κάτι που αγαπά και της αρέσει πολύ! Ο φωτογραφικός φακός του US Weekly εντόπισε την έφηβη κοπέλα στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Girls.

Όχι, η Μαλία Ομπάμα δεν ανέλαβε κάποιον από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως θα περίμενε κανείς! Αντιθέτως, η νεαρή κοπέλα εργάζεται πίσω από τις κάμερες κάνοντας διάφορες αγγαρείες στο τηλεοπτικό πλατό, όπως να πηγαίνει τους καφέδες στους ηθοποιούς. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ κάνει κάτι τέτοιο, αφού πέρυσι είχε επίσης εργαστεί στο σόου της Χάλι Μπέρι «Extant».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η Mαλία κατάφερε να κερδίσει αυτή τη δουλειά μέσω της δημιουργού της σειράς Lena Dunham κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο. “Είναι θαυμάστρια και το ανέφερε στη Lena Dunham όταν πήγε στον Λευκό Οίκο. Βρίσκεται κάπως σε δοκιμαστικό στάδιο. Η Lena τα πάει πολύ καλά μαζί της”, δήλωσε πηγή στο US Weekly.