Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τι γυρεύει "το αστερόπαιδο" στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο;

Τι γυρεύει "το αστερόπαιδο" στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο;

cover_fon_kourampies_metaixmio_0"Το αστερόπαιδο" του Όσκαρ Ουάιλντ ξεπηδά από τις σελίδες του βιβλίου των εκδόσεων Μεταίχμιο και συναντά τους μικρούς βιβλιόφιλους στο Οξυγόνο μέσα από την αφήγηση και την παρουσίαση του Μάριου Μεβουλιώτη το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι.

Ένα αγόρι προσγειώνεται από τα αστέρια. Ένα παιδί που όσο μεγαλώνει τόσο πιο σπουδαίο γίνεται. Τι συμβαίνει όμως όταν η ομορφιά και η εξυπνάδα γίνονται αλαζονεία; Τι συμβαίνει όταν διώχνουμε μακριά αυτούς που μας αγαπούν; Το παραμύθι ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των παιδιών με παντομίμα, θεατρικό παιχνίδι και με μια γλώσσα… φανταστική! Ας μαντέψουμε τα λόγια των ηρώων πίσω από τους μαγικούς τους ήχους και ας ξετυλίξουμε όλοι μαζί το κουβάρι της ιστορίας του Αστερόπαιδου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-9 ετών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Είσοδος ελεύθερη.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.