Αρχική InfoMommy Νέα Τι κάνει σήμερα το αγοράκι που υποδυόταν το μικρό Χριστό στον "Ιησού από τη Ναζαρέτ";

Τι κάνει σήμερα το αγοράκι που υποδυόταν το μικρό Χριστό στον "Ιησού από τη Ναζαρέτ";

ImageHandler.ashx
Είναι η σειρά που λατρεύουμε να βλέπουμε κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ο λόγος για τη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που κάθε χρόνο μας καθηλώνει, κυρίως χάρη στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Λόγος πολύς γίνεται βέβαια κάθε χρόνο για τον βασικό πρωταγωνιστή, αλλά για να θυμηθούμε κι αυτό το μικρό το αγοράκι που υποδύεται τον μικρό Ιησού, με το όνομα Λορέντζο Μονέ, που εντυπωσιάζει με τα γαλανά του μάτια και το γαλήνιο παρουσιαστικό του.

Όταν υποδύθηκε τον Ιησού ήταν μόλις 12 ετών, όμως από τότε έχουν περάσει 38 ολόκληρα χρόνια. Δυστυχώς όμως μετά την υπερπαραγωγή του Τζεφιρέλι δεν τον είδαμε ξανά πουθενά.
070415134908_8023
Μάλιστα, στο Facebook υπάρχει μία σελίδα όπου πολλοί αναρωτιούνται τι απέγινε μετά την εν λόγω σειρά. Κάποιοι λένε ότι ο Μονέ, 50 ετών πια, ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη. Όμως οι εν λόγω φήμες δεν έχει εξακριβωθεί αν ισχύουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.