Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Τι κινητά αγοράσαμε τις γιορτές - Ποια εταιρεία αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής;

Τι κινητά αγοράσαμε τις γιορτές - Ποια εταιρεία αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής;

ibm-christmas-day-sales-up-83-percent-mobile-purch_wg24.640Είτε ως δώρα είτε ως ατομικές αγορές, τα κινητά τηλέφωνα είναι πλέον το πιο συνηθισμένο κομμάτι της τεχνολογίας που αγοράζουμε τις γιορτές.

Φέτος, τα στατιστικά έχουν να ανακοινώσουν έναν μεγάλο νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από τα iPhone, που βάσει των ενεργοποιήσεων νέων κινητών που καταγράφηκαν φέτος τις γιορτές, αναλογεί στο 51% των αγορών!

Ακολουθεί η Samsung με τα κινητά της να αναλογούν στο 17% των νέων ενεργοποιήσεων εντός των γιορτών, ενώ και η Microsoft με τα Lumia δεν πρέπει να έχει παράπονο αφού το 6% των καταναλωτών επέλεξαν τα τηλέφωνά της.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Lumia μετά την απόσχιση από τη Nokia αποτελούν μία σχεδόν νέα μάρκα που έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

Μετά την πρώτη τριάδα, οι υπόλοιποι κατασκευαστές κατέκτησαν πολύ μικρά ποσοστά στην καρδιά και τα πορτοφόλια των αγοραστών με μόνο τη Sony και την LG να καταφέρνουν να ξεπεράσουν το 1% σε αγορές.

Πηγή: www.thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter