Αρχική Νέα Tι λέει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Χαμόγελου του Παιδιού για τις "βόλτες με το Διονύση"

Tι λέει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Χαμόγελου του Παιδιού για τις "βόλτες με το Διονύση"

news_19_03_2013b

Ήταν περίπου πριν ένα τρίμηνο όταν αντικρίσαμε για πρώτη φορά το μικρό μας φίλο Διονύση, ένα παιδί με πολύ γλυκό χαμόγελο και εκφραστικά μάτια.

Ο Διονύσης είναι 5 ετών και πάσχει από λευχαιμία. Παρ' όλα αυτά είναι ένα πολύ ζωηρό και δυνατό παιδί με αγάπη για ζωή και μόρφωση. Το όνειρο του είναι να γίνει γιατρός και να βοηθάει παιδιά που έχουν προβλήματα υγείας.

Μας έχει ζητηθεί η μεταφορά του Διονύση 2 φορές την εβδομάδα για 6 μήνες από το σπίτι του, που βρίσκεται σε ένα χωριό της Αττικής, προς το Νοσοκομείο Παίδων ώστε να πραγματοποιεί την θεραπεία του και να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Εμείς με ευαισθησία και χαρά ανταποκριθήκαμε από την αρχή στο αίτημα της οικογένειάς του και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα του για όσο μας χρειαστεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.