Αρχική InfoSchool Λύκειο Τι λένε οι εκπαιδευτικοί φροντιστές για τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Τι λένε οι εκπαιδευτικοί φροντιστές για τα θέματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

panellinies-2012-fysiki-580x435Στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης και οι επιστημονικές επιτροπές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας σε ανακοίνωση που εξέδωσαν σχολιάζουν τα θέματα αναφέροντας τα ακόλουθα:

"Το διαγώνισμα της λογοτεχνίας ήταν υψηλών απαιτήσεων και κάλυπτε συνολικά το περιεχόμενο του εξεταζόμενου μαθήματος. Απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή από τους μαθητές για την απάντηση των ερωτήσεων, οι οποίες ωστόσο ήταν σαφής χωρίς δυσκολίες κατανόησης. Το παράλληλο κείμενο, ενώ με την πρώτη ματιά, λόγω του κοινού θέματος του ήχου, έδινε την εντύπωση ότι ήταν εύκολο, απαιτούσε από τους μαθητές προσεκτική προσέγγιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανόν να εξέπληξε τους μαθητές το γεγονός ότι τους ζητήθηκε σύγκριση ενός πεζού κειμένου με το ποίημα του Σολωμού."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.