Αρχική InfoDad Τι μέρα «πέφτουν» οι υπόλοιπες αργίες του 2013;

Τι μέρα «πέφτουν» οι υπόλοιπες αργίες του 2013;

αρχείο λήψης
Μη μου πείτε ότι δεν ανυπομονείτε για μια αργία, μια μέρα που θα μπορέσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να γλυτώσετε απ΄ τις απαιτήσεις της καθημερινότητας!

Καλώς ή κακώς, το 2013 οδεύει προς τα τέλη του, κι έτσι μας έχουν μείνει ακόμη μόλις 3 μήνες για να μας αποχαιρετήσει. Σε αυτούς τους 3 μήνες, μας περιμένουν 3 επίσημες αργίες.

Τον Οκτώβρη, η 28η, η επέτειος της Εθνικής μας εορτής. Φέτος «πέφτει» ημέρα Δευτέρα παρακαλώ. Δηλαδή θα έχουμε ένα υπέροχο τριήμερο.

Το Νοέμβριο έχουμε τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Δυστυχώς η 17η του μήνα, είναι ημέρα Κυριακή, οπότε λάβετε υπόψη ότι τα παιδιά που πάνε σχολείο, θα έχουν την σχολική γιορτή τους την Παρασκευή που προηγείται.

Όμως, ακολουθεί ο Δεκέμβριος, ο μήνας των Χριστουγέννων και της χαράς. Φέτος δε, τα Χριστούγεννα είναι ημέρα Τετάρτη.

images

Σημειώστε ότι και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η 26η, που θα είναι Πέμπτη, είναι αργία. Μπορεί να μην «κολλάει» με Σαββατοκύριακο, θα είναι όμως ένα ευχάριστο μεσοβδόμαδο διάλειμμα για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.