Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Τι να κάνουμε αν βραχεί το κινητό μας

Τι να κάνουμε αν βραχεί το κινητό μας

Water-Damage-SmartphoneΤο δροσερό νερό της θάλασσας εκτός σας το ένιωσε και το κινητό σας τηλέφωνο που βρέθηκε κατά λάθος στο νερό. Μην πανικοβάλλεστε, ακολουθήστε τις συμβουλές που σας προτείνουμε και σίγουρα το τηλέφωνό σας θα συνέλθει:

* Αφαιρούμε την μπαταρία.

* Αφαιρούμε την κάρτα SIM και αν τυχόν παρατηρήσουμε ότι έχει βραχεί την σκουπίζουμε απαλά με ένα πανάκι.

*Αφαιρούμε έπειτα όποια περιφερειακά υπαρχουν. Δηλαδή θήκες, handsfree κτλ.

*Κρατάμε το κινητό με τρόπο ώστε η μεριά που βράχηκε να είναι προς τα κάτω, για να 'τραβάει' η βαρύτητα το νερό προς το έδαφος. Καθώς κρατάμε το κινητό μας με αυτό το τρόπο σκουπίζουμε προσεκτικά τα πλήκτρα με ένα πανάκι.

Το πιο κρίσιμο στάδιο της διαδικασίας είναι το στέγνωμα της συσκευής. Με το πιστολάκι μαλλιών: Ρυθμίζουμε το πιστολάκι στον κρύο αέρα και στεγνώνουμε, όπως τα μαλλιά μας, το κινητό.
Τέλος αφού έχουμε πραγματοποιήσει τα παραπάνω βήματα, βουτάμε το κινητό μέσα σε ρύζι.  Με το πέρας των 24 ωρών ξανατοποθετούμε την μπαταριά και το ανοίγουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.