Μια εύκολη και καλοκαιρινή συνταγή που δεν ξεπερνάει τη μισή ώρα ψησίματος.
Τώρα το καλοκαίρι τρώμε πιο ελαφριά και οι νοικοκυρές περιορίζουν τη μαγειρική τους δεινότητα σε πιο εύκολα φαγητά που δεν παίρνουν πολύ χρόνο και κυρίως είναι δροσερά. Ένα από αυτά τα φαγητά ειναι το σουφλέ με σπανάκι και τυρί cottage. H συνταγή είναι υγιεινή και γεμάτη πρωτεΐνες.
Εύκολο σουφλέ σπανάκι με τυρί cottage.
Υλικά.
Αυτό το αφράτο egg bake είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα γρήγορο, θρεπτικό γεύμα – φτιαγμένο με πραγματικά, απλά υλικά:
500 γρ. Φρέσκο σπανάκι
2 Αυγά
Μια συσκευασία Τυρί cottage
Μια τσιμπιά από νιφάδες κόκκινης πιπεριάς
Βότανα, καρυκεύματα της αρεσκείας σας & λιωμένη μοτσαρέλα από πάνω
Εκτέλεση.
Τοποθετείτε σε ένα καλοβουτυρωμένο πιρέξ το φρέσκο σπανάκι κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια αν είναι baby σπανάκι ακόμα καλύτερα. Από πάνω ρίχνετε τα δυο αβγά, και το τυρί cottage και τα αρωματικά της αρεσκείας σας. Από πάνω προσθέτετε την λιωμένη μοτσαρέλα.
Έτοιμο σε 20 λεπτά και τέλειο ζεστό ή κρύο.
Καλή σας όρεξη.