Αρχική Απόκριες Τι να προσέχουμε για χαρούμενες Απόκριες

Τι να προσέχουμε για χαρούμενες Απόκριες

Οι Απόκριες οδεύουν στην κορύφωσή τους και τα πάρτι δίνουν και παίρνουν. Για να περάσουμε χαρούμενα, χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα αυτές τις ημέρες χαράς και διασκέδασης, κυρίως για τα παιδιά ας προσέξουμε κάποια απλά πράγματα.

* Στολές υπάρχουν σε ποικιλία τιμών. Πέρα όμως από την τιμή ας προσέξουμε και την ποιότητα των υλικών ώστε να μη δημιουργήσουν δερματικά ή άλλα προβλήματα. Ας έχουμε επίσης στο μυαλό μας την ανταλλαγή στολών μεταξύ φίλων και συγγενών.

CI-Jess-Abbott_Fairy-Princess-costume-gril_h.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

* Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουμε τα διάφορα παιχνίδια και αξεσουάρ, όπως σερπαντίνες σε αφρό, καψύλλια για τα πιστολάκια, τις βαφές για το πρόσωπο. Μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στο χρήστη όσο και στους γύρω. Καλό θα είναι να αποφεύγουμε να αγοράζουμε όπλα, σπαθιά ή διάφορα σπρέι στα παιδιά, ειδικά όταν θα τα χρησιμοποιήσουν στα παιδικά πάρτι.

* Να προσέχουμε πάντα την ετικέτα στη συσκευασία των ειδών που αγοράζουμε η οποία πρέπει να αναγράφει στα ελληνικά τα πλήρη στοιχεία του κατασκευαστή ή του εισαγωγέα, τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα προϊόντα και την ηλικία στην οποία απευθύνονται.

blue-monster-toddlerchildren-s-friendly-monster-animals-costumes-for-boys-girls-kids-childs-party-fancy-dress-up-outfits-138058-p

* Να θυμόμαστε ότι ελαττωματικά προϊόντα μπορούμε να τα επιστρέψουμε και να ζητήσουμε αντικατάστασή τους και σε περίπτωση που δεν αντικαθίστανται επιστροφή χρημάτων.

Για πληροφορίες και παράπονα: Ένωση Καταναλωτών - Νέο ΙΝ.ΚΑ.:
Ακαδημίας 7, 106 71 Αθήνα
Τηλ.: 210 3632443
Fax: 210 3633976


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.