Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ψείρες και πώς θα τις νικήσετε

Όπως έχουν δείξει σχετικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, οι ψείρες έχουν εξελιχθεί ως είδος και έχουν γίνει πολύ πιο ανθεκτικές στις ουσίες που χρησιμοποιούσαμε για την απομάκρυνση τους μέχρι τώρα.

Ένα παιδί μπορεί να κολλήσει ψείρες ανεξαρτήτως αν το κεφάλι του είναι καθαρό ή βρώμικο, αφού οι ψείρες μεταδίδονται με τη στενή επαφή των μαθητών όταν παίζουν. Από τον έντονο κνησμό μπορεί το παιδί να προκαλέσει ανοιχτές πληγές πάνω στο δέρμα της κεφαλής, να μπουν μικρόβια και να προκληθεί μόλυνση.

Κατά την καταπολέμηση τους, αποφύγετε τα χημικά σκευάσματα και προτιμήστε εκείνα που βασίζουν την αποτελεσματικότητά τους στην αφυδάτωση και θάνατο των ψειρών. Αποτελεσματικά είναι επίσης τα προϊόντα που περιέχουν ουσίες που προκαλούν ασφυξία στις ψείρες.

Τα Item K.O Poux Gel & Shampoo και K.O Lentes φροντίζουν για εσάς και τα παιδιά σας, καθώς προσφέρουν άμεση αντιφθειρική θεραπεία και ολοκληρωμένη αντιφθειρική προστασία.

Βγάλτε KNOCK OUT ψείρες & κόνιδες με Item K.O Poux!

Το Item K.O. POUX GEL αποτελεί μία πρωτοποριακή αντιφθειρική θεραπεία που σας απαλλάσσει άμεσα από ψείρες και κόνιδες με τη μοναδική μηχανική δράση της “ασφυξίας”. Είναι δερματολογικά ελεγμένο για ασφαλή χρήση από την ηλικία των 6 μηνών και άνω. Δεν περιέχει χημικά φθειροκτόνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά όσες φορές χρειασθεί, καθώς οι ψείρες δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στα συστατικά του. Δημιουργεί μία θρεπτική μάσκα, ειδικά σχεδιασμένη να παραμένει στα μαλλιά χωρίς να στάζει και να λερώνει. Μετά την εφαρμογή του αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι το Κ.Ο. Poux είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό με μία μόνο χρήση και μία επαναληπτική ύστερα από 5-7 ημέρες αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους.

Τα Item K.O. LENTES & K.O. POUX SHAMPOO προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιφθειρική προστασία με φυτικά συστατικά και έχουν εγγυημένη αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας. Περιέχουν ένα μοναδικό σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων ευκαλύπτου, μυρτιάς, φασκομηλιάς, τούγιας και δυόσμου. Το Item K.O. Lentes προσφέρει άριστη απωθητική δράση, αποτρέποντας την επαναμόλυνση του τριχωτού της κεφαλής. Το Item K.O. Poux Shampoo αποτελεί ένα απαλό φυτικό σαμπουάν για την καθημερινή αντιφθειρική προστασία και υγιεινή όλης της οικογένειας σε περιόδους έξαρσης των ψειρών.

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα υπό ιατρική επίβλεψη. Εύκολα στη χρήση & απολύτως ασφαλή με δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης. Κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. ΧΩΡΙΣ χημικές εντομοαπωθητικές ουσίες, ΧΩΡΙΣ Paraben, χημικά αρωματικά και χρωστικές.

Θα τα βρείτε στα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία & ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αποκλειστική διάθεση «ΙΝΠΑ Α.Ε.»
Τηλ: 2310-951.709, 210-80.25.014
www.inpa-gr.com
www.facebook.com/inpagreece