Αρχική InfoMommy Υγεία Τι πρέπει να γνωρίζω για τις θρομβώσεις; Πότε πρέπει να απευθυνθώ στο γιατρό; Τι πρέπει να προσέχω;

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις θρομβώσεις; Πότε πρέπει να απευθυνθώ στο γιατρό; Τι πρέπει να προσέχω;

Fleviki-Aneparkeia

Στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρέως κοινού  για την  ιδιαιτερότητα της θρομβοεμβολής, της θανατηφόρου αυτής νόσου, που μπορεί  να προληφθεί και να θεραπευτεί, η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής,  οργανώνει  ενημερωτικό εκδήλωση  με θέμα «Αγώνας κατά της Θρομβοεμβολής»,  η οποία  θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου 2015, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προφύλαξη και αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής στην καθημερινή ζωή.
Η Επιστημονική Εκδήλωση, που οργανώνεται με τη συνεργασία όλων των επιστημονικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της ΚΕΔΕ, της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου  ενώ θα συμμετέχουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι  Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, οι ιατροί θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα θέσει το κοινό μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στο site του συνεδρίου www.thrombosiscongress.gr/εκδήλωσηκοινού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί το κοινό να  τηλεφωνεί στο 210 36 45 629 ή στο site www.thrombosiscongress.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.