Αρχική InfoMommy Συμβουλές Τι πρέπει να κάνουμε όταν αγοράζουμε νέο στρώμα ύπνου

Τι πρέπει να κάνουμε όταν αγοράζουμε νέο στρώμα ύπνου

texas

Αν αποκτήσατε νέο στρώμα ύπνου, τότε είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να παραμείνει για πολύ καιρό, σαν καινούριο!

Καταρχήν, αφού του αφαιρέσετε την πλαστική συσκευασία, αφήστε το για μερικές ώρες «γυμνό» για να αεριστεί, πριν τοποθετήσετε το προστατευτικό και τα σεντόνια σας.

Μην βιαστείτε να αφαιρέσετε τις ετικέτες που έχει γιατί περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τη συντήρησή του και επιπλέον ισχυροποιούν την εγγύηση.

Επίσης, προσέξτε που θα το ακουμπήσετε, γιατί ενδέχεται να καταστραφεί πολύ γρήγορα εάν τοποθετηθεί σε λάθος επιφάνεια. Για να αντέξει στον χρόνο και να αποδώσει τα μέγιστα, το στρώμα πρέπει ιδανικά να τοποθετηθεί πάνω σε ειδικό ορθοπεδικό τελάρο ή σε βάση-υπόστρωμα.

Κι ασφαλώς να γνωρίζετε ότι πρέπει να αναμένετε κάποια περίοδο προσαρμογής.

Μετά από τόσα χρόνια στο παλιό σας στρώμα, πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να συνηθίσει το νέο σας απόκτημα, όπως κάνετε π.χ. για τα καινούργια παπούτσια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.