Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Τι πρέπει να θυμάστε όταν πάτε να αγοράσετε μια πιπίλα

Τι πρέπει να θυμάστε όταν πάτε να αγοράσετε μια πιπίλα

Τι πρέπει να θυμάστε όταν πάτε να αγοράσετε μια πιπίλα; Στις μέρες μας, το να αγοράσεις την τέλεια πιπίλα μπορεί να φαίνεται σαν σπαζοκεφαλιά, λόγω της μεγάλης ποικιλίας στην αγορά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι, ότι δεν πρέπει να συσχετίζετε την τιμή με την αποτελεσματικότητα.

  • Οι πιπίλες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Θα βρείτε επίσης μια ποικιλία σχημάτων θηλών, από τετραγωνισμένες "ορθοδοντικές» έως τις πιο απλές.
  • Πειραματιστείτε με τα διαφορετικά είδη μέχρι να βρείτε την ιδανική για το μωρό σας.
  • Προτιμήστε πιπίλες που είναι ενιαίες, 1 κομμάτι, και έχουν μαλακή θηλή (ορισμένες μπορούν να σπάσουν σε 2 κομμάτια). Η βάση της πιπίλας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3,5 εκ. έτσι ώστε το μωρό να μην μπορεί να τη βάλει όλη μέσα στο στόμα του. Επίσης, η βάση θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και να έχει ανοίγματα αερισμού.
  • Βεβαιωθείτε ότι η πιπίλα μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων. Ακολουθήστε τις οδηγίες σχετικά με το πώς την καθαρίζουμε πριν από κάθε χρήση. Με καθαρά χέρια, να στραγγίζετε πάντα το νερό από τη θηλή. Διαφορετικά, το εναπομείναν ζεστό νερό στο εσωτερικό της θηλής μπορεί να προκαλέσει έγκαυμα στη στοματική κοιλότητα του μωρού σας.
  • Να την αποστειρώνετε συχνά έως ότου το μωρό σας φτάσει την ηλικία των 6 μηνών, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την έκθεσή του σε μικρόβια. Μετά την ηλικία αυτή μπορείτε να την πλένετε απλά με σαπούνι και να την ξεβγάζετε με καθαρό νερό.
  • Έχετε πάντα μαζί σας επιπλέον πιπίλες. Οι πιπίλες έχουν έναν τρόπο να χάνονται ή να πέφτουν στο πάτωμα ή στο δρόμο, όταν τις χρειαζόμαστε περισσότερο.
  • Μην χρησιμοποιείτε τη θηλή από ένα μπιμπερό ως πιπίλα. Αν το μωρό πιπιλίζει με δύναμη, η θηλή μπορεί να πεταχτεί έξω από το δακτύλιο του μπιμπερό και να προκαλέσει πνιγμό στο μωρό σας.
  • Οι πιπίλες φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένοι κατασκευαστές αναγράφουν ημερομηνία λήξης. Μην κρατάτε πιπίλες πέραν της ημερομηνίας λήξης.
  • Συχνά να παρατηρείτε αν η λαστιχένια θηλή έχει αλλάξει χρώμα ή έχει σχιστεί. Αν ναι, να την αντικαταστήσετε άμεσα

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.