Τι σχέση έχει μια γλάστρα με τα Χριστούγεννα;

Τι σχέση έχει μια γλάστρα με τα Χριστούγεννα; Μια απλή γλάστρα, καμία. Αλλά η Lechuza δεν είναι απλά μια γλάστρα!

Η Lechuza είναι μια γλάστρα που διαθέτει το στυλ, το design και μια sleek όψη σε λαμπερές αποχρώσεις, αλλά και κομψά χρώματα για να δέσει υπέροχα με τη festive διακόσμηση, είτε είναι minimal, είτε πληθωρική ή κλασική. Χάρη δε στο ευφυές σύστημα αυτοποτισμού που διαθέτει, η Lechuza φροντίζει ώστε το έλατο που θα επιλέξετε να διατηρηθεί ολόφρεσκο και σε άψογη κατάσταση, ώστε να το μεταφυτέψετε στη βεράντα ή τον κήπο σας και να το χαίρεστε όλη τη διάρκεια του χρόνου!

γλάστρα χριστουγέννων

Τέλος, η πλούσια συλλογή Lechuza σε επιτραπέζιες γλάστρες, με ολοκαίνουργια χρώματα όπως το scarlet red, εμπνέει για ένα δημιουργικό παιχνίδι διακόσμησης με ανθισμένα φυτά που θα παραμείνουν ολόφρεσκα όλη την περίοδο των γιορτών, αλλά και για ευφάνταστους art de la table στολισμούς!

διακόσμηση χριστουγέννων

Όλες οι επιτραπέζιες γλάστρες Lechuza περιλαμβάνουν το σετ αυτοποτισμού και το δοχείο φύτευσης, προσφέροντας άριστη ύδρευση των φυτών. Το σύστημα αυτοποτισμού Lechuza φροντίζει τα φυτά σας έως 12 εβδομάδες και εγγυάται τη λήψη της κατάλληλης ποσότητας νερού και θρεπτικών συστατικών, που απαιτούνται για την άριστη ανάπτυξη των φυτών σας.