Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Τι συμβαίνει όταν μια μύγα «προσγειώνεται» στο φαγητό σας;

Τι συμβαίνει όταν μια μύγα «προσγειώνεται» στο φαγητό σας;

dislike3Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συμβαίνει όταν μια μύγα προσγειώνεται στο φαγητό σας; Μια πρόσφατη έρευνα έθεσε το εξής ερώτημα τους συμμετέχοντες: «Αν ήσασταν σε ένα εστιατόριο, ποιο από τα παρακάτω θα σας ανάγκαζε να αφήσετε κάτω το πιρούνι σας; Οι κατσαρίδες, οι μύγες, τα μυρμήγκια, ή τα φίδια"; Το 61% επέλεξε τις κατσαρίδες, όμως οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι μύγες είναι στην πραγματικότητα δύο φορές πιο πιθανό να μεταφέρουν μικρόβια στο φαγητό σας.

Ποια είναι λοιπόν η θεωρία πίσω από όλο αυτό; Οι μύγες τρέφονται με μερικά από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που μπορεί κανείς να φανταστεί: Ακαθαρσίες, περιττώματα ζώων, σκουπίδια κ.α. Επιπλέον, οι μύγες δεν μπορούν να μασήσουν την τροφή τους με αποτέλεσμα να φτύνουν διάφορα ένζυμα πάνω σε ό,τι τρώνε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.