Αρχική InfoMommy Σχέσεις Τι συμβαίνει όταν ο ωκεανός δεν είναι τόσο μεγάλος, όσο νομίζουμε; Όταν διαπιστώνουμε ότι ζούμε σε μια γυάλα; - Δείτε μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους-animation!

Τι συμβαίνει όταν ο ωκεανός δεν είναι τόσο μεγάλος, όσο νομίζουμε; Όταν διαπιστώνουμε ότι ζούμε σε μια γυάλα; - Δείτε μια συγκινητική ταινία μικρού μήκους-animation!

13996_625314070924319_2476763540264002652_n

Πόσο αγαπάμε τα ταξίδια; Τα ταξίδια της ψυχής;

Η ταινία μικρού μήκους «A Fish with a Smile» μας ταξιδεύει σ' έναν κόσμο κάτω από τη θάλασσα, σε ένα κόσμο συναισθημάτων όπου όλα μπορούν να συμβούν, αν το θέλουμε αρκετά… τι ανακαλύψεις μας περιμένουν δεν ξέρουμε, και αυτό άλλοτε μας φοβίζει και άλλοτε μας χαροποιεί!

Δείτε την εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.