Τι θα φάει σήμερα το μωρό; Κρέμα με μπανάνα & δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικά

Σίγουρα, οι μανούλες που έχουν μωράκια, ιδίως αν είναι το πρώτο τους παιδάκι, αγωνιούν έντονα για το πώς θα περάσουν σταδιακά από τη μονοφαγία του γάλακτος στην ποικιλία των γεύσεων. Μια γευστική εισαγωγή που πάντα γίνεται σταδιακά, αλλά εμπερικλείει άγχος για το πώς θα αποδεχτεί το μωρό τις νέες γεύσεις. Μία σοφή λύση είναι να γίνει μετάβαση νόστιμα, γευστικά και πάνω απ’ όλα υγιεινά.
Η μπανάνα είναι το ιδανικό φρούτο για τον απογαλακτισμό αφού είναι ιδιαίτερα εύπεπτη, κατάλληλη για το βρεφικό πεπτικό σύστημα. Η μπανάνα περιέχει φυσικά σάκχαρα και έχει γλυκιά γεύση με αποτέλεσμα να βοηθά το μωράκι σας να διευρύνει το φάσμα των γεύσεών του με μια θρεπτική φυσική τροφή. Η κρέμα με μπανάνα και δημητριακά ολικής άλεσης βιολογικής καλλιέργειας είναι ελεύθερη γλουτένης. Προτείνεται μάλιστα από τους ειδικούς για κατανάλωση, από τον 6ο μήνα.

Επειδή η βιολογική βρεφική κρέμα μπανάνα και δημητριακά bio-bebe® δεν περιέχει πρόσθετα, παρασκευάζεται με γάλα (αυτό που πίνει το μωράκι σας) για να παρέχει πλήρες γεύμα.

Συστατικά ανά 100g σκόνης: Νιφάδες ρυζιού* ολικής άλεσης, νιφάδες μπανάνας*, νιφάδες καλαμποκιού*, βιταμίνη Β1

* βιολογικής καλλιέργειας

Χωρίς γλουτένη, χωρίς σιτάρι. Προϊόν κατάλληλο και για χορτοφάγους.