Αρχική Νέα Τί θα γινόταν αν τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν τους γονείς τους; (βίντεο)

Τί θα γινόταν αν τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν τους γονείς τους; (βίντεο)

videoΤί θα γινόταν εάν τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν τους γονείς τους; Θα άλλαζε αυτό τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς συμπεριφέρονται;

Στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο "The Orphanage" αντιστρέφεται η πραγματικότητα. Δύο αδέρφια επισκέπτονται ένα ορφανοτροφείο ενηλίκων για να διαλέξουν ποιοι θα είναι οι γονείς τους...

Η οργάνωση Fragile Childhood δημιούργησε το βίντεο με στόχο να επιστήσει την προσοχή για τα προβλήματα που προκύπτουν από την κατανάλωση αλκοόλ των γονέων στη Φινλανδία και πώς επηρεάζουν τα παιδιά τους.

Αρκετά παιδιά έχουν υποστεί κάποια βλάβη λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ από τον γονέα. Έρευνα που διεξήχθη στη Φινλανδία μεταξύ εφήβων ηλικίας 12-18 ετών δείχνει ότι τα παιδιά θεωρούν πως οι γονείς τους δεν θα έπρεπε να κάνουν χρήση αλκοόλ στο σπίτι και ότι συμπεριφέρονται πιο ήρεμα όταν είναι νηφάλιοι.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.