Αρχική InfoDad Τι θα ισχύσει φέτος για τα οικογενειακά επιδόματα του ΕΛΟΕΝ για τους ναυτικούς

Τι θα ισχύσει φέτος για τα οικογενειακά επιδόματα του ΕΛΟΕΝ για τους ναυτικούς

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι διατηρούνται οι συντελεστές υπολογισμού των οικογενειακών επιδομάτων των ναυτικών. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Κατρούγκαλου, το κόστος για την καταβολή των επιδομάτων φέτος θα είναι 11 εκατ. ευρώ που θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του ΕΛΟΕΝ. Συγκεκριμένα με απόφαση που προβλέπει την έγκριση των συντελεστών των Οικογενειακών Επιδομάτων των Ναυτικών του έτους 2015 μετά από απόφαση του ΔΣ/ΕΛΟΕΝ που λήφθηκε στις 24-09-2015 συνεδρίασή του, για τον καθορισμό τους ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών και τις μέρες θαλάσσιας υπηρεσίας ως ακολούθως:

Με (1) παιδί 1,73 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Με (2) παιδιά 4,21 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Με (3) παιδιά 7,82 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Με (4) παιδιά 12,48 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Με (5) παιδιά 19,51 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Με (6) παιδιά 25,67 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Με (7) παιδιά και πάνω 35,47 € για κάθε μέρα θαλάσσιας υπηρεσίας

Το δικαιούμενο ποσό προκύπτει πολλαπλασιάζοντας το συντελεστή οικογενειακού επιδόματος, κατά περίπτωση, με τις ημέρες θαλάσσιας υπηρεσίας που έχει πραγματοποιήσει κατά το έτος 2015 ο δικαιούχος ναυτικός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.