Αρχική InfoMommy Νέα Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 49χρονος παιδόφιλος - ναυαγοσώστης

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 49χρονος παιδόφιλος - ναυαγοσώστης

23052015gadadouros1Μια ώρα κράτησε η απολογία του 49χρονου παιδόφιλου ναυαγοσώστη Ιωάννη Δούρου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι του ανήκει το πορνογραφικό υλικό για δίκη του χρήση. Στην έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στο σπίτι του βρέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας του οποίου βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, 3 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι σε πολλούς εκ των οποίων εμπεριέχεται υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τα συγκεκριμένα πειστήρια τα οποία βρέθηκαν σε σακίδιο του κατηγορουμένου και στο σπίτι του θα σταλούν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Τι υποστήριξε στον ανακριτή ο 49χρονος παιδόφιλος

"Δεν έχω αγγίξει ποτέ μου παιδί ούτε έχω συναντηθεί ποτέ μου με παιδί. Αντιμετωπίζω πρόβλημα ανικανότητας από το 2007 και μετά εξαιτίας χειρουργικής επέμβασης (προστατεκτομής) για όγκο στα γεννητικά όργανα. Γι αυτό το λόγο κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας", υποστήριξε στον ανακριτή

"Ζητάω συγνώμη το πάθος δημιουργήθηκε μετά από την ανικανότητα μου και την αδυναμία μου να βρεθώ με γυναίκα", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit έχει βρεθεί μια φωτογραφία από την παραλία της Βουλιαγμένης στην οποία ήταν ένα μικρό παιδί με τους γονείς του. Παράλληλα από ένα βίντεο έχουν βρεθεί δυο φωτογραφίες με ένα παιδί γυμνό και μια φωτογραφία με ενήλικα που ασελγεί σε παιδί κάτω από 12 ετών. Και για τις δυο φωτογραφίες υποστήριξε πως τις έχει κατεβάσει από το διαδίκτυο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.