Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης

Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης

Τιμητική διάκριση απέσπασε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την προσφορά της προς τα παιδιά, κατά τη διάρκεια της επετειακής τελετής απονομής βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων προσφοράς της Ένωσης.

Ο Μπάρμπα Στάθης, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, δημιούργησε ένα πρόγραμμα στήριξης για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών, που υποστηρίζει η Ένωση. Στην ενέργεια αυτή, για κάθε share στο video που προωθεί τις αξίες της σωστής και υγιεινής διατροφής, που ανάρτησε στο Facebook ο Μπάρμπα Στάθης, προσφέρθηκε ένα κιλό λαχανικά για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η θερμή ανταπόκριση της πρωτοβουλίας αυτής, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 10.000 κιλών λαχανικών από τον Μπάρμπα Στάθη.

12045550_1089425217757835_6327308547867092797_o

Επιπλέον, ο Μπάρμπα Στάθης υποστήριξε τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε η Ένωση στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων της.
Η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Marketing Director του Μπάρμπα Στάθη, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση αυτή: «Στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης προσφέρουμε ουσιαστικά και ενεργά στην κάλυψη βασικών σημερινών αναγκών της κοινωνίας. Αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή και χαρά να στηρίζουμε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συνδράμοντας στην παροχή τροφής στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Με περισσότερα από 45 χρόνια παρουσίας στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας, η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης είναι ενεργά παρούσα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες αγρότες».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.