Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ

Τιμητική διάκριση από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την εταιρεία ΔΕΛΤΑ

Τιμητική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» για την προσφορά της προς τα παιδιά, κατά τη διάρκεια της επετειακής τελετής απονομής βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων προσφοράς της Ένωσης.

Η ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, στήριξε την Ένωση με τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής Advance και Smart. Δημιούργησε την ιστοσελίδα sharethelove.gr, καλώντας τους χρήστες να μοιραστούν τη δική τους σταγόνα αγάπης. Για κάθε share η ΔΕΛΤΑ προσέφερε 1 λίτρο γάλα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας συνολικά 12.000 lt γάλα. Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ υποστήριξε με το ΔΕΛΤΑ Smart τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε η Ένωση στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων της.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν και στήριξαν εθελοντικά μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων την Ένωση.
Ο κ. Δημήτρης Ζήγρας, Group Brand Manager Βρεφικής & Παιδικής διατροφής ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση αυτή: «Στη ΔΕΛΤΑ, με όραμα και στρατηγική, στηρίζουμε με πράξεις, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί. Κάθε πράξη που υλοποιούμε, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς, όπως η ένωση «Μαζί για το Παιδί», γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε σημασία με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας, ώστε ακόμη περισσότερα προϊόντα να φθάνουν σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.