Αρχική InfoTeens Sports Την 3η θέση κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Cheerleading στο Βέλγιο!

Την 3η θέση κατέκτησε η Εθνική Ομάδα Cheerleading στο Βέλγιο!

Την τρίτη θέση στην basic κατηγορία του DHL Eurocup 2016, που διεξήχθη στην περιοχή Lommel του Βελγίου, κατέκτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ομάδα που απαρτίζεται από εργαζόμενους της εταιρίας DHL στην Ελλάδα, υπό τις οδηγίες και την χορογραφία της προπονήτριας, Βάσιας Τσουλαρίδη, εντυπωσίασε στην δεύτερη χρονιά της στον διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, που για 2η συνεχομένη χρονιά ανέλαβα την ελληνική ομάδα cheerleading στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την εταιρία DHL Express. Τα άτομα που αποτελούν την ομάδα είναι υπάλληλοι της εταιρίας κι όχι αθλητές κι αυτό ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα», αναφέρει η προπονήτρια και χορογράφος των Εθνικών ομάδων cheerleading, Βάσια Τσουλαρίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter