Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Την Κυριακή ακούμε "ιστορίες μπαλέτου" και χορεύουμε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (30/11)

Την Κυριακή ακούμε "ιστορίες μπαλέτου" και χορεύουμε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (30/11)

originalΜια διάλεξη αφιερωμένη στις "Ιστορίες μπαλέτου" και μια επίδειξη χορού για παιδιά θα απολαύσουμε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Η διάλεξη/επίδειξη επιδιώκει να παρουσιάσει, να περιγράψει και να εξοικειώσει τα παιδιά με το χορό και την εκπαίδευσή του. Με μια εισαγωγή σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας του χορού, με αναφορές στις ιδιαιτερότητες, τα χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της  χορευτικής εκπαίδευσης και με τη ζωντανή παρουσίαση μικρών σπουδών - ασκήσεων από σπουδαστές της Ανωτάτης Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η εκδήλωση αυτή γίνεται ένα κάλεσμα γνωριμίας με τον καλλιτέχνη του χορού του 21ου αιώνα και τον κόσμο του.

Κείμενα: Στεργιανή Τσιντζιλόνη
Επιμέλεια εκδήλωσης: Γιάννης Ντοντσάκης

Ελεύθερη είσοδος. Συμμετοχή με προεγγραφή στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.
Πληροφορίες: 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org

Κέντρο Επισκεπτών – Πεζογέφυρα Εσπλανάδας,
Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.