Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Την Κυριακή ελάτε στη ΧΑΝΘ να χορέψουμε με μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου!

Την Κυριακή ελάτε στη ΧΑΝΘ να χορέψουμε με μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου!

Για 1η φορά η Χ.Α.Ν.Θ . την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες: 11:00-16:00, θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό της πόλης, για μία άκρως χορευτική ημέρα με ρυθμό και μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου! Μπαλέτο, σύγχρονος χορός, λάτιν & ευρωπαϊκοί χοροί, salsa, tango, jazz dance, oriental και capoeira … Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή μαθήματος γνωριμίας, οπότε όλοι μπορούν να συμμετάσχουν!

Είτε χορεύετε, είτε είστε σε περίοδο αναζήτησης του προγράμματος που θέλετε να παρακολουθήσετε, η Ημερίδα Χορού Χ.Α.Ν.Θ. είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γνωρίσετε τις 6 αίθουσες χορού που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ., αλλά και τους εξειδικευμένους δασκάλους μας που σας περιμένουν!

Το ημερήσιο εισιτήριο είναι 6€ και μπορείτε να παρακολουθήσετε από 1 έως 5 ώρες και να διαμορφώσετε το πρόγραμμα της ημέρας όπως θέλετε εσείς.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Γυμναζομένων στο 231 600 1000 εσωτ. 0821 & 0822.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter