Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Την Κυριακή ετοιμαζόμαστε για μια ποδηλατάδα "Γκάζι- Φάληρο" και διασκεδάζουμε με όμορφες δραστηριότητες (29/11)

Την Κυριακή ετοιμαζόμαστε για μια ποδηλατάδα "Γκάζι- Φάληρο" και διασκεδάζουμε με όμορφες δραστηριότητες (29/11)

«Γκάζι – Φάληρο: Μια βόλτα με ποδήλατο», ονομάζεται η εκδήλωση για τους φίλους του ποδηλάτου στο νέο ποδηλατόδρομο της Αθήνας (νότιο τμήμα) από την Τεχνόπολη ως το Δέλτα Φαλήρου, την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής την ερχόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Γκάζι.

Πρόκειται για μια γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου που περιλαμβάνει αρχικά μια βόλτα με ποδήλατο με σημείο συνάντησης το Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι από τις 10:00 π.μ. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων «Ποιότητα Ζωής» που αναπτύσσει η Περιφέρεια Αττικής για την προβολή και ανάδειξη έργων με χρηματοδότηση του ΠΕΠ Αττικής.

ποδηλατόδρομος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά δρώμενα με μουσική, DJ sets και ξυλοπόδαρους, ενώ ποδηλάτες με ποδήλατα αντίκες θα παρουσιάσουν την ιστορία του ποδηλάτου στη χώρα μας. Παράλληλα, τα μικρά παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδραστική παράσταση «Οι νεφελοκαλικάντζαροι» από τη θεατρική ομάδα «Μπουρμπουλήθρες», με θέμα την ανακύκλωση και την οικολογία. Επίσης, η ομάδα «Η Ρόζμαρι στην κορυφή των λόφων» θα ταξιδέψει τα παιδιά στο θεατρικό παιχνίδι, τον κόσμο της Τέχνης, της μουσικής, του Θεάτρου και του χορού. Θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση «Πού πάει ο λύκος καβάλα στο ποδήλατο;» από τους «Αστροναύτες». Η μεγάλη γιορτή θα ολοκληρωθεί με συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη και των Imam Baildi.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν είσοδο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.