Αρχική InfoSchool Λύκειο Την Κυριακή η έναρξη της φετινής Βουλής των Εφήβων

Την Κυριακή η έναρξη της φετινής Βουλής των Εφήβων

vouliefivwnΤην ερχόμενη Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, αρχίζουν οι εργασίες της Κ΄ Συνόδου του εκπαιδευτικού προγράμματος «Βουλή των Εφήβων», οι οποίες και θα κορυφωθούν την Τετάρτη, στις 9 Σεπτεμβρίου, με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Η «Βουλή των Εφήβων» αποτελεί ένα πρόγραμμα προσομοίωσης της λειτουργίας του Κοινοβουλίου με συνεδριάσεις των «εφήβων βουλευτών» σε ομάδες διαβούλευσης, σε Επιτροπή και σε Ολομέλεια και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο (με κατάθεση επίκαιρων ερωτήσεων προς τον υπουργό Παιδείας), ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Φέτος, οι «έφηβοι βουλευτές» θα διαβουλευτούν για το θέμα των διακρίσεων στον χώρο του σχολείου και θα απευθύνουν ερωτήσεις στην υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, προσομοιώνοντας τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.