Αρχική Νέα Την Κυριακή το πρωί μικροί και μεγάλοι ανανεώνουν την βιβλιοθήκη τους, στο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου του Άλσους Βεΐκου

Την Κυριακή το πρωί μικροί και μεγάλοι ανανεώνουν την βιβλιοθήκη τους, στο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου του Άλσους Βεΐκου

kids_booksΟι λάτρεις του βιβλίου είναι γεγονός ότι έχουν μεγάλες βιβλιοθήκες που «στενάζουν» από το βάρος των βιβλίων τα οποία φιλοξενούν. Εάν κι εσείς ανήκετε στους εραστές της ανάγνωσης αλλά πλέον τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να αγοράζετε όλα τα βιβλία που θα θέλατε ίσως ήρθε η στιγμή να σκεφθείτε το ενδεχόμενο της ανταλλαγής.

Ένα ακόμη Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, το 6ο κατά σειρά, διοργανώνει η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Γαλατσίου, την Κυριακή 19 Ιουλίου από τις 18.00 έως τις 21.00, στην κεντρική είσοδο του Άλσους Βεΐκου. Όμως, όπως σημειώνεται, βιβλία θα ανταλλάσσονται και πριν το Ανταλλακτικό Παζάρι, στο γραφείο της Τράπεζας Χρόνου στο 2ο όροφο του δημαρχείου Γαλατσίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.

Πάρτε λοιπόν τα παιδιά σας από το χέρι και ανηφορίστε στο άλσος του Γαλατσιού όπου θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε βιβλία από μια ευρεία γκάμα επιλογών. Βάλτε στο παιχνίδι της ανταλλαγής και τα μικρά σας ώστε να μυηθούν τόσο στην αρετή της φιλαναγνωσίας όσο και να μάθουν την σημασία της αλληλεγγύης.

Παράλληλα θα συλλέγονται και τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (ως αντάλλαγμα θα δίνονται ΤΕΜ, με τα οποία οι πολίτες θα μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα ή υπηρεσίες).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.