Την ωραιότερη μέρα της χρονιάς που πέρασε την έζησαν τα παιδιά μου στη Wonderland

Την ωραιότερη μέρα της χρονιάς που πέρασε την έζησαν τα παιδιά μου στη Wonderland

Μία από τις αγαπημένες οικογενειακές μας παραδόσεις, όταν πλησιάζει το τέλος της κάθε χρονιάς, είναι να ξαπλώνουμε στο μεγάλο κρεβάτι με τα παιδιά μου, να παίρνουμε το τάμπλετ στο οποίο αποθηκεύω επιμελώς όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες του κινητού, και να ανατρέχουμε μέσω αυτών στη χρονιά που πέρασε.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2022 πολλές ήταν οι στιγμές που ξεχωρίσαμε. Που μας έκαναν να γελάσουμε και να αναπολήσουμε. Όμως από όλες τις όμορφες ημέρες, μία ήταν αυτή που τα παιδιά μου χαρακτήρισαν ως την καλύτερη της ζωής τους: Ήταν η μέρα που βρέθηκαν καλεσμένα σε πάρτι στη Wonderland.

Στον φανταστικό παιδότοπο στον Πειραιά βρεθήκαμε πριν από μερικούς μήνες και μας είχε πραγματικά εντυπωσιάσει. Τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τη γιγαντιαία παιχνιδοκατασκευή που εκτείνεται σε τρεις ολόκληρους ορόφους, αλλά και με τις αμέτρητες εναλλακτικές σε παιχνίδια. Οι “μεγάλοι”, όμως, εντυπωσιαστήκαμε με τη μοναδική θέα στο Μικρολίμανο, αλλά και με το γεγονός, ότι μπορούσαμε να απολαύσουμε τον καφέ μας ανενόχλητοι, παρόλο που ο παιδότοπος ήταν γεμάτος παιδιά!

Δείτε τη φοβερή θέα στο Μικρολίμανο

Πώς να μην ξεχωρίσει κανείς τη Wonderland ως τον καλύτερο παιδότοπο των νοτίων προαστίων; Πρόκειται για έναν υπέροχο, ολοφώτεινο χώρο, με κάθε του γωνιά προσεγμένη στη λεπτομέρεια και με καθαριότητα που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Προσεγμένη στη λεπτομέρεια η κάθε γωνιά

Επιπλέον, πρόκειται για έναν παιδότοπο, ο οποίος απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, αφού πέρα από τα 5χρονα που εδώ βρίσκουν τον παράδεισό τους, εξίσου καλά θα περάσουν και τα μικρούλια μας στο baby corner του παιδότοπου, αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά στο Playstation Corner! Ενώ για όσα κουράζονται από τα σκαρφαλώματα και τα κυνηγητά, υπάρχει πάντα η Lego Corner για δημιουργικό παιχνίδι με τα αγαπημένα τουβλάκια.

Όταν όλα αυτά συνδυάζονται με την εξαιρετικής ποιότητας κουζίνα, η οποία περισσότερο σε οικογενειακό εστιατόριο παραπέμπει, παρά σε παιδότοπο, η επιτυχία κάθε παιδικού πάρτι είναι δεδομένη!

Και όχι μόνο παιδικού. Στη Wonderland πραγματοποίησε λίγο καιρό αργότερα η εταιρεία του συζύγου μου μια μοναδική εκδήλωση, για όλους τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, η οποία μάλιστα έλαβε χώρα στον prive όροφο του κτιρίου, όπου οι υπηρεσίες ήταν ακόμα πιο premium! Κατέβηκε προτζέκτορας για καραόκε, είχαμε ένα μπαρ όλο δικό μας και ήμασταν εντελώς απομονωμένοι από όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες του χώρου.

Με τα πολλά συνειδητοποιήσαμε με τα παιδιά μου, ότι η ωραιότερη μέρα της χρονιάς που πέρασε δεν ήταν μόνο μία… αλλά ήταν σίγουρα κάθε φορά που επισκέπτονταν τη Wonderland!

Καλύτερα, όμως να σας τα πουν και τα ίδια…