Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ξεκινά η ενισχυτική διδασκαλία στα γυμνάσια της χώρας

Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ξεκινά η ενισχυτική διδασκαλία στα γυμνάσια της χώρας

Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, θα ξεκινήσει, τελικά, η ενισχυτική διδασκαλία στα επιλεγμένα γυμνάσια ανά τη χώρα. Όπως προκύπτει από σχετική εγκύκλιο της Διεύθυνσης Σπουδών Δευτεροβάθμιας, όλες οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.), μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων σήμερα (Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, ώρα 14.00) και μέχρι αύριο, Τρίτη 1 Μαρτίου, θα πρέπει να προβούν στην επιλογή των διδασκόντων που θα απασχοληθούν στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Αν και το υπουργείο είχε θέσει στόχο την έναρξη της Ενισχυτικής το αργότερο μέχρι τέλη Ιανουαρίου, ώστε να επωφεληθούν το ταχύτερο δυνατόν οι μαθητές που χρήζουν βοήθειας σε βασικά μαθήματα του σχολικού προγράμματος, οι διαδικασίες διήρκεσαν περισσότερο από το αρχικώς προγραμματισμένο. Έτσι, η επιλογή των διδασκόντων και η έναρξη του προγράμματος της Ενισχυτικής θα γίνουν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, μέχρι αύριο το μεσημέρι, σε λιγότερο από 24 ώρες, δηλαδή, από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, η κάθε ΔΔΕ θα πρέπει να αναρτήσει τους πίνακες με τα ονόματα όλων των αιτούντων, στ γραφεία και την ιστοσελίδα της, καθώς και να αναρτήσει πίνακα όπου θα αποτυπώνεται η κατανομή ειδικοτήτων - ωρών ανά Σχολικό Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας (ΣΚΕΔ). Οι επιλεγέντες, αφού ενημερωθούν για την σειρά κατάταξής τους από τον αναρτημένο πίνακα οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες ΔΔΕ το πρωί της Τετάρτης, 2 Μαρτίου 2016, για να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης σε ΣΚΕΔ ή ομάδα ΣΚΕΔ, να εκδοθεί η σχετική αποφαση τοποθέτησης και να ξεκινήσουν την εργασία τους άμεσα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter