Αρχική InfoSchool Λύκειο Την Τρίτη, 11 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση

πανελλαδικές

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας που έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 θα ανακοινωθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Τα στοιχεία αναμένονταν να αναγγελθούν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας ανακοινώθηκε ότι ζητείται συγγνώμη για την καθυστέρηση, καθώς τα σχετικά στοιχεία θα ανακοινωθούν τελικά την Τρίτη.

Όπως ανέφεραν πηγές από το υπουργείο Παιδείας, στη διάρκεια ολόκληρης της σημερινής ημέρας γίνονταν έλεγχοι και διασταυρώσεις των στοιχείων.

Πάντως, από εφέτος, μετά και την εφαρμογή του νέου χάρτη της ανώτατης εκπαίδευσης με το σχέδιο «Αθηνά», αναμένεται μικρή αύξηση σε όσους θα εισαχθούν στα ΑΕΙ και μικρή μείωση των πρωτοετών στα ΤΕΙ. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την πλειονότητα των υποψηφίων έχουν ολοκληρωθεί και εξετάζονται όσοι έχουν επιλέξει ειδικά μαθήματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.