Αρχική InfoMommy Νέα Την Τρίτη 29 Απριλίου βγάζουμε τα παπούτσια μας παρέα με την TOMS!

Την Τρίτη 29 Απριλίου βγάζουμε τα παπούτσια μας παρέα με την TOMS!

toms

Η εταιρία παπουτσιών TOMS μας καλεί να αφήσουμε για άλλη μια φορά τα παπούτσια μας στην άκρη, σε μία εκδήλωση για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.
Έτσι την Τρίτη 29 Απριλίου στις 18:00 στο Six D.O.G.S είμαστε καλεσμένοι στο One Day Without Shoes που διοργανώνει η TOMS!

«Έλα κι εσύ μαζί μας, βγάλε τα παπούτσια σου και απόλαυσε free cocktails σε ένα acoustic live στον κήπο του Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι).»

Το One Day Without Shoes είναι μία παγκόσμια ενέργεια της TOMS που έχει σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

Στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, φέτος υποστηρίζουν την ενέργεια και βγάζουν τα παπούτσια τους οι: Βίκυ Καγιά, Yatzer, Απόστολος Τότσικας, Leon, Μαίρη Συνατσάκη, Άγγελος Μπράτης, Στεφανία Γουλιώτη, Φώτης Βαλάτος, Χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ, Μόνικα και η Κρατική Σχολή Χωρού.

Social:

#withoutshoes

@tomsgreece


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.