Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Την Τρίτη η συνάντηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με τον Συμεών Κεδίκογλου

Την Τρίτη η συνάντηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με τον Συμεών Κεδίκογλου

569362_οιελεΟ υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας. Η συνάντηση ανάμεσα στο ΔΣ της Ομοσπονδίας και τον Υφυπουργό ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 14 Ιανουαρίου και ώρα 13:00. Μετά από αυτή την εξέλιξη ορίστηκε έκτακτο ΔΣ της ΟΙΕΛΕ τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, και ώρα 12:30, προκειμένου να καθοριστούν οι θέσεις της Ομοσπονδίας για το διάλογο με τον Υφυπουργό Παιδείας.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής που απέστειλε η ΟΙΕΛΕ:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας (λ.χ με ΑΠ: 35831/9-9-2013, 35921/18-9-2013 και 37060/21-10-2013) να επιτύχουμε συνάντηση μαζί σας ώστε να υπάρξει διάλογος για τα φλέγοντα ζητήματα της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης ούτε εσείς, αλλά ούτε και ο Υπουργός έχετε ανταποκριθεί και επιμένετε να προχωράτε σε ρυθμίσεις σοβαρών θεμάτων χωρίς κοινωνικό διάλογο.
Εμείς θα επιμείνουμε στην προσπάθειά μας να υπάρξει, επιτέλους, διάλογος. Δηλώνουμε ότι εκπρόσωποί μας θα βρίσκονται Πέμπτη 9/1/2014 στο Υπουργείο Παιδείας και σας καλούμε να ορίσετε ώρα συνάντησής μας μαζί σας.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.