Αρχική Deco Tips για να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε εφηβικό

Tips για να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο σε εφηβικό

Έρχεται μια στιγμή στη ζωή ενός γονιού που το παιδί του μεγαλώνει και γίνεται ένας ολοκληρωμένος έφηβος που θέλει το δικό του δωμάτιο. Αν έχετε ζήσει και εσείς κάτι παρόμοιο (ή πρόκειται να το ζήσετε σύντομα) θα πρέπει να σκεφτείτε τις πρακτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας. Το παιδί σας πλέον έχει μεγαλώσει και το παιδικό δωμάτιο πρέπει να μετατραπεί σε εφηβικό.

Αυτή η μετατροπή είναι απίστευτα σημαντική για την ψυχολογία του παιδιού, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει ότι πλέον το αντιμετωπίζετε περισσότερο σαν έναν μεγάλο άνθρωπο και όχι σαν παιδί. Αυτή η αλλαγή είναι πολύ υγιής και θα κάνει το παιδί σας να νιώσει πιο ανεξάρτητο και χαρούμενο. Αν νιώθετε λίγο χαμένοι σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής του δωματίου από παιδικό σε εφηβικό, διαβάστε τα παρακάτω tips:

Ρωτήστε το παιδί σας: Ξεκινήστε τις αλλαγές αφού πρώτα ρωτήσετε το παιδί σας. Δεν υπάρχει λόγος να φτιάξετε ένα δωμάτιο το οποίο, ναι μεν θα εκφράζει εσάς, αλλά δεν θα εκφράζει το ίδιο το παιδί. Κάντε μαζί τις αλλαγές, ρωτήστε τι χρώμα θέλει να βαφτεί, τι στυλ να έχει και δημιουργήστε ένα δωμάτιο μέσα στο οποίο θα νιώθει άνετα και όμορφα.

Βάψτε το δωμάτιο: Το πρώτο στάδιο της αλλαγής περιλαμβάνει βάψιμο. Διαλέξτε ένα χρώμα που αρέσει στο παιδί σας, αλλά πείστε το να μην προτιμήσει κάτι πολύ έντονο γιατί θα το βαρεθεί πολύ σύντομα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.