Αρχική Deco Tips - Κάντε το τζάκι σας να μοσχομυρίσει!

Tips - Κάντε το τζάκι σας να μοσχομυρίσει!

Τζάκι και όμορφες μυρωδιές!

Εάν είναι και για σας το τζάκι ο αγαπημένος προορισμός του σπιτιού, τότε φροντίστε να κάνετε τη διαμονή σας ακόμα καλύτερη!

Τι μπορείτε να κάνετε;

Εάν έχετε αρωματικά έλαια, εκμεταλλευτείτε το!  Ρίξτε μερικές σταγόνες καρύδας, λεβάντας ή κανέλας πάνω στα κλαδιά και τους κομμένους κορμούς και αφήστε να στεγνώσουν εντελώς.

Όταν θα ανάψετε τη φωτιά, το σπίτι θα πλημμυρίσει αρώματα.

Τι άλλο;

Πηγαίνετε στην κουζίνα και ψήστε μερικές φέτες από μήλο ή πορτοκάλι για λίγα λεπτά στο φούρνο.

Στη συνέχεια, ανάψτε τη φωτιά στο τζάκι και ρίξτε τις μέσα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα διαπιστώσετε, όχι μόνο ότι η φωτιά έχει φουντώσει, αλλά και ότι μια γλυκιά μυρωδιά κατακλύζει την ατμόσφαιρα.

Τέλος…

Για να ξαναδώσετε λίγη ζωντάνια στην φωτιά του τζακιού σας, η οποία σβήνει, πετάξτε, με προσοχή, μία χούφτα χονδρό αλάτι στις στάχτες και οι φλόγες θα τιναχθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.