Αρχική InfoMommy Συμβουλές Tips ομορφιάς για να λάμψετε το Πάσχα

Tips ομορφιάς για να λάμψετε το Πάσχα

shutterstock_109378826

Η νεότητα χρόνια δεν κοιτά. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μυστικά καλά φυλαγμένα για μία επιδερμίδα λαμπερή και φωτεινή.

Α. Ο ύπνος αποτελεί τον καλύτερο αρωγό και φίλο για μία επιδερμίδα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τα βλέμματα. Εάν το δέρμα σας δεν ''απαλλαγεί'' από όλες τις βλαβερές επιθέσεις της μέρας, όπως η έκθεση στην ακτινοβολία UV, η μόλυνση, οι ακραίες θερμοκρασίες, δυστυχώς η μάχη κατά των ρυτίδων θα είναι μάταιη. Μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ακριβές κρέμες προσώπου εφόσον δεν έχετε βάλει στο πρόγραμμά σας τον ύπνο!

Β. Στρες, ο χειρότερος εχθρός σας! Επιδρά σημαντικά στη γήρανση και τα αποτελέσματα δημιουργούν μάλλον…. κατάθλιψη! Το άγχος προκαλεί αύξηση στη παραγωγή των ελευθέρων ριζών, οι οποίες μειώνουν τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, των πρωτεϊνών δηλαδή που βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει νεανική και…. Αφράτη!

Γ. Μασάζ…. Η χρυσή λέξη! Ένα μασάζ στο πρόσωπο ανανεώνει την επιδερμίδα σας και την κάνει να φαίνεται πιο λαμπερή. Μασάζ γύρω-γύρω από τα μάτια μειώνει σταδιακά τις ρυτίδες αλλά και τις «γνωστές» σε όλες μας σακούλες.

Ο καλύτερος και πιο ιδανικός σύμμαχος δεν είναι άλλος από την αγάπη σας για τον ίδιο σας τον εαυτό!
Άλλωστε η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://fe-mail.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.