Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tις Κυριακές του Δεκεμβρίου διασκεδάζουμε με «παραμυθοκαμώματα της ακαταστασίας» στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 6/12)

Tις Κυριακές του Δεκεμβρίου διασκεδάζουμε με «παραμυθοκαμώματα της ακαταστασίας» στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 6/12)

shutterstock_113528008Τα παραμυθοκαμώματα του Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένα στην ακαταστασία στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας.«Ακαταστασία ή αλλιώς όσα παίρνει ο άνεμος! Κάποιες φορές έτσι μοιάζει ένα δωμάτιο, ένα τετράδιο, συρτάρια, ντουλάπες, μπορεί και το κεφάλι μας όταν είναι γεμάτο με πολλές μπερδεμένες σκέψεις, …και θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε ατέλειωτες σελίδες περιγράφοντας ακαταστασίες που άλλοτε μας αγχώνουν, άλλοτε μας βολεύουν και άλλοτε μας βοηθάνε καθώς έρχονται από την πηγή της δημιουργίας. Σε όποια περίπτωση ο κόσμος των παραμυθιών καλείται να μας βοηθήσει να τις γνωρίσουμε αλλιώς!». Ένα δημιουργικό εργαστήρι που μας βοηθάει μέσα από τη μυθοπλασία και τη διάδραση με το παραμύθι να επεξεργαστούμε τα συναισθήματα που γέννιονται σε καταστάσεις ακαταστασίας!

Ημερομηνίες: 6, 13 και 14 Δεκεμβρίου

Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών

Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.

Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7 και Τσάμη Καρατάσου, Κουκάκι
2109218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.