Αρχική Διάφορα To Αthens Plaython Festival 2012 μάς περιμένει! (29-30/9)

To Αthens Plaython Festival 2012 μάς περιμένει! (29-30/9)

Το Αthens Plaython, το πρώτο διεθνές φεστιβάλ της Αθήνας με παιχνίδια δρόμου, μετατρέπει την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και τους δρόμους του Γκαζιού σε παιχνιδότοπους που περιμένουν μικρούς και μεγάλους για ένα ξεχωριστό διήμερο δράσεων και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Το Σάββατο θα φιλοξενηθούν εργαστήρια παιχνιδιών πόλης για παιδιά και ενήλικες από τις ομάδες Mztek, Technology Will Save Us, Frowntails και την ομάδα του Athens Plaython σε συνεργασία με το Εργαστήρι Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Tο βράδυ της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν παιχνίδια και μεγάλο πάρτυ με προσκεκλημένο DJ και διαδραστικές εγκαταστάσεις.

Την Κυριακή βγαίνουμε στο δρόμο και παίζουμε παιχνίδια πόλης που δημιουργήθηκαν από αναγνωρισμένους Έλληνες και διεθνείς σχεδιαστές, ενώ θα ακολουθήσει απονομή βραβείων για το καλύτερο παιχνίδι. Μία νικήτρια ομάδα θα κερδίσει τον τίτλο Best in Fest Gamecity Award και θα ταξιδέψει στο Notingham τον Οκτώβριο του 2012 για να παρουσιάσει το παιχνίδι της στο Gamecity Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ παιχνιδιών της Αγγλίας!

Βάλτε τα δυνατά σας και απολαύστε ένα διήμερο παιχνιδιού, γέλιου, δράσης και θετικής ενέργειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
12-5μμ εργαστήρια
8-11μμ παιχνίδια
11-αργά πάρτυ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
11-7μμ παιχνίδια
7-8μμ απονομή βραβείων

Είσοδος φεστιβάλ για όλο το διήμερο: 3 ευρώ.

Είσοδος δωρεάν για παιδιά κάτω των 8 ετών.


«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
(Πειραιώς 100, Γκάζι)
Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», (Κτίριο «Δ12») και Προαύλιο
Είσοδος εργαστηρίων: 15-40 ευρώ (αναλυτικά:http://athensplaython.org/el/εργαστηρια)
697 5579315


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.