Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets To γιγαντιαίο Pac-Man

To γιγαντιαίο Pac-Man

Σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού αναφορικά με την υπεροχή του HTML 5 και του Internet Explorer 9, η Microsoft "ζήτησε" τη στήριξη ενός ρετρό hit, που πριν αρκετά χρόνια είχε προκαλέσει πάταγο. Προχώρησε λοιπόν σήμερα στη δημιουργία του μεγαλύτερου Pac – Man στον κόσμο από κοινού με τις εταιρίες Soap Interactive και Namco.

Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι World's Biggest Pac-Man και πρόκειται για το μεγαλύτερο σε πίστες και επίπεδα παιχνίδι της σειράς, που είδαμε ποτέ.

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε στα πλαίσια της προώθησης του νέου browser της Microsoft, όμως είναι συμβατό και με τους άλλους που κυκλοφορούν. Οι χρήστες προκειμένου να κατασκευάσουν τους δικούς τους λαβύρινθους πρέπει να συνδεθούν μέσω Facebook Connect. Από κει και έπειτα, βέβαια, οποιοσδήποτε μπορεί να απολαύσει ένα παιχνίδι, απλά μπαίνοντας μέσα στο site.

Η καινοτομία του έχει να κάνει με το γεγονός πως οι χρήστες της εφαρμογής, μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους πίστα. Μάλιστα, στις πίστες υπάρχουν πόρτες, που συνδέουν το ένα επίπεδο με το άλλο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.