Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός To 15ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των «Φίλων του Παιδιού» ξεκινά στο Helexpo Palace

To 15ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των «Φίλων του Παιδιού» ξεκινά στο Helexpo Palace

original_filoi_tou_paidiouΟι γιορτές πλησιάζουν και «Οι Φίλοι του Παιδιού» – Μαζί για το Παιδί σας προσκαλούν στο 15ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους στο Helexpo Palace το προσεχές Σαββατοκύριακο. Για μια ακόμη φορά με την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών θα εχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους. Στο Παζάρι θα βρείτε σπιτικές λιχουδιές, δώρα Χριστουγέννων, ρούχα, βιβλία, λαχνούς με πλούσια δώρα, καθώς επίσης και ιδιαίτερα αντικείμενα.

Πότε:23 & 24 Νοεμβρίου 2014
Σάββατο & Κυριακή: 10:00-20:00

Είσοδος ελεύθερη

Helexpo
Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι
210 6168888


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.