Αρχική Νέα Τo 1ο Bazaar παιδικού βιβλίου - cd - dvd έρχεται με ελκυστικές προσφορές!

Τo 1ο Bazaar παιδικού βιβλίου - cd - dvd έρχεται με ελκυστικές προσφορές!

thumbnailΟι καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά πλησιάζουν και όλοι οι γονείς αναζητούν όμορφες και δημιουργικές προτάσεις για τον ελεύθερο χρόνο των μικρών πρωταγωνιστών της ζωής μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να επιλέγουν μόνα τους τα βιβλία που θέλουν να ξεφυλλίσουν ή να διαβάσουν, ενώ οφείλουμε να αφήσουμε το παιδί να επεξεργαστεί το βιβλίο. Μπορεί ένα βιβλίο να μην έχει ιδιαίτερο νόημα για εμάς, έχει μεγάλη σημασία όμως για το παιδί. Σημαντικό είναι να διαβάζουμε βιβλία στα παιδιά μας, καθώς μέσω της αφήγησης μικρών ή μεγάλων ιστοριών τα παιδιά ταυτίζονται και δίνουν λύση σε κάποιο πρόβλημα τους, λύνουν πιθανές απορίες τους, αντιμετωπίζουν καταστάσεις, καταπολεμούν τους φόβους τους και το άγχος τους, ενώ το πιο σημαντικό το οποίο αγνοούμε πολλές φορές είναι η ψυχαγωγία τους. 

love books

Σε μια προσπάθεια να προάγει τη φιλαναγνωσία στα παιδιά,  η Excess, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα θεματικά Bazaar Βιβλίου, οργανώνει την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το 1ο Bazaar Παιδικού Βιβλίου / Cd / Dvd στην όμορφη αίθουσα Excess στο Μοναστηράκι.

Στο 1ο Bazaar Παιδικού Βιβλίου / Cd / Dvd θα βρείτε εκατοντάδες εξαιρετικούς τίτλους για παιδιά και εφήβους σε ελκυστικές τιμές από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους και τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 3233515

Αίθουσα EXCESS,

Κολοκοτρώνη 47 (3ος όροφος)

Μοναστηράκι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.