Αρχική InfoSchool Λύκειο Το 1ο βραβείο Φυσικών Επιστημών EUSO κατέκτησαν οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κορωπίου

Το 1ο βραβείο Φυσικών Επιστημών EUSO κατέκτησαν οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κορωπίου

9774_1105Τη μεγαλύτερη διάκριση πέτυχαν τρεις μαθητές του 3ου Λυκείου Κορωπίου στο διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών EUSO 2014 Ανατολικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στην Παλλήνη, από το Α’ ΕΚΦΕ (Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών).

Οι μαθητές της Β’ Λυκείου Αναστάσιος Γεωργούλας, Νίκος Κρεμμύδας και Πέτρος Μαρκαντώνης διαγωνίστηκαν στα μαθήματα Φυσική, Χημεία και Βιολογία, κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ των 32 Λυκείων της Ανατολικής Αττικής που διαγωνίστηκαν.

Στην Πανελλήνια φάση του διαγωνισμού, στις 24 Ιανουαρίου 2015, θα συμμετάσχουν οι τρεις πρώτες ομάδες από τη Νότια και δύο από τη Βόρεια Ανατολική Αττική.

Πηγή: http://www.mesogianews.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.