Αρχική InfoSchool Δημοτικό Το 23ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου- Ταύρου είναι γεγονός!

Το 23ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου- Ταύρου είναι γεγονός!

Αντίγραφο από page-0

Για 23η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει το καθιερωμένο Μαθητικό Φεστιβάλ , μία γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Ιουνίου. Στο Μαθητικό Φεστιβάλ συμμετέχει το σύνολο σχεδόν των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης με θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εικαστικά δρώμενα, εκθέσεις και συναυλίες.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι το Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και ο Δημοτικός Θερινός κινηματογράφος “Σινέ-Νέα Μασκώτ” στον Ταύρο (Λεωφ. Κων/λεως 2).

Η ώρα έναρξης των παραστάσεων είναι 19:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό στο Μοσχάτο και 20:30 μ.μ. Στο σινέ Νέα-Μασκώτ στον Ταύρο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.