Αρχική InfoMommy Σχέσεις Το 38% των ζευγαριών πρόκειται να γνωριστεί διαδικτυακά μέχρι το 2031

Το 38% των ζευγαριών πρόκειται να γνωριστεί διαδικτυακά μέχρι το 2031

online-datingΠερισσότερο από το ήμισυ των ζευγαριών πρόκειται να γνωριστούν μέσω διαδικτύου τα επόμενα 20 χρόνια, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα γνωριμιών eHarmony.com.

Σύμφωνα με τη μελέτη μία στις δύο σχέσεις θα ξεκινήσει διαδικτυακά μέχρι το 2031, αριθμός που ανέρχεται σε ποσοστό 38%, ενώ μέχρι το 2040 επτά στα δέκα ερωτευμένα ζευγάρια θα ευχαριστούν τις on-line υπηρεσίες γνωριμιών για τη σχέση τους.

Τα άτομα ηλικίας 55 έως 64 ετών αναμένεται να έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα διαδικτυακά ραντεβού, με μία αναμενόμενη αύξηση 30% μεταξύ του 2013 και 2030.

online-dating-womanΗ έρευνα υποδεικνύει ότι η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την προβλεπόμενη έκρηξη των διαδικτυακών γνωριμιών, με τη χρήση του ίντερνετ στις ηλικίες μεταξύ 18-64 ετών να έχει υπερδιπλασιαστεί κατά την τελευταία δεκαετία (από 43% στο 88%). Κατά την ίδια περίοδο ο αριθμός των ζευγαριών που βρήκαν την αγάπη στο διαδίκτυο υπερτριπλασιάστηκε και συνεχίζει να αυξάνεται από το 2008.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας πίσω από τη συγκεκριμένη τάση είναι η αύξηση της χρήσης των smartphones, τα οποία καθιστούν το on-line dating ως τον ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αναζήτηση συντρόφου.

Περισσότερο από το ήμισυ των ενδιαφερόμενων χρησιμοποιούν ένα smartphone για να αλληλεπιδράσουν με την on-line υπηρεσία που έχουν επιλέξει, ενώ ένας στους τρεις χρησιμοποιεί μία συσκευή tablet.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.