Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Το 3D model του Kylo Ren από τουβλάκια LEGO® προσγειώνεται στο The Mall Athens για πρώτη φορά!

Το 3D model του Kylo Ren από τουβλάκια LEGO® προσγειώνεται στο The Mall Athens για πρώτη φορά!

Από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 5 Μαρτίου του 2016 το The Mall Athens θα φιλοξενεί στους χώρους τους το minifigure 3D άγαλμα του Kylo Ren χτισμένο από 20.475 τουβλάκια LEGO® με ύψος 176 cm και βάρος 72 κιλά.

Η πρώτη παρουσίαση του LEGO® 3D αγάλματος του Kylo Ren θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 13:00 στο The Mall Athens. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν αγκαλιά με τον Kylo Ren ενώ παράλληλα μόνο για εκείνη την ημέρα, θα υπάρχει ένα διαδραστικό stage LEGO® Star WarsTM, όπου τα παιδιά άνω των 6 ετών θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τουβλάκια LEGO® Star WarsTM και να δημιουργήσουν τις δικές τους δια-γαλαξιακές κατασκευές.

10603927_1168595319825399_3719275547860144414_o

Όσοι δεν καταφέρουν να έρθουν στην παρουσίαση του LEGO® 3D αγάλματος του Kylo Ren, θα έχουν την δυνατότητα να δουν το άγαλμα προστατευμένο σε κλειστή βιτρίνα μέχρι και το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Για όσους θέλουν να πάρουν μέρους στον μεγάλο διαγωνισμό LEGO® Star WarsTM και να κερδίσουν ένα από τα επτά LEGO® Star WarsTM Kylo Ren’s Command ShuttleTM μπορούν να μπουν στην σελίδα του The Mall Athens στο facebook και να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό LEGO® Star WarsTM. Κάθε μέρα από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου ένας τυχερός θα κερδίζει το πολυπόθητο LEGO® Star WarsTM Kylo Ren’s Command ShuttleTM.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter